Ga naar de inhoud

Marketingkraam methode

We werken altijd volgens onze eigen vaste methode waarin de relatie het fundament is. Zodat er altijd ruimte is om transparant advies te geven en tijd om duidelijkheid te scheppen over wat we doen en waarom. Bij ieder project, groot of klein, doorlopen wij altijd de volgende stappen.

1. Kennismaking

De relatie als fundament

We starten altijd met een vrijblijvende kennismaking. Hoe kunnen we jullie helpen, hebben we een goede klik en matchen onze waarden? We zien de relatie altijd als het fundament van de samenwerking.

2. Strategie

Een doordacht plan

We stellen vragen over jullie wensen en doelen. Daarnaast brengen we de markt in kaart aan de hand van onderzoek en de marktkennis binnen jouw organisatie. Gezamenlijk formuleren we KPI’s en targets. De uitkomsten bundelen we in een passende strategische marketingaanpak.

3. Creatie

Kwaliteit en creativiteit

Met ons team van verschillende marketingexperts ontwikkelen we doordachte en creatieve marketingcampagnes voor de gekozen kanalen. We creëren uitingen die naadloos aansluiten op de doelgroep.

4. Analyse

Duurzame groei

We zorgen voor een solide meetinstallatie die de prestaties inzichtelijk maakt. De resultaten zijn voor jou inzichtelijk in een real-time dashboard. Op de cijfers geven wij mondelinge toelichting tijdens onze meetings en daarnaast staan we onze klanten altijd telefonisch te woord!

5. Optimalisatie

Duurzame groei

We optimaliseren strategieën, campagnes en de website op basis van inzichten uit de verzamelde data om de targets te behalen. Zijn de targets behaald? Tijd om deze bij te stellen om ervoor te zorgen dat we blijven groeien. Het uiteindelijke doel? Online groei via alle kanalen!

En het fundament is de relatie

Hoe wij investeren in relaties?

Wij zijn ervan overtuigd dat wij als bedrijf en klant elkaar nodig hebben om kennis en kracht te bundelen. Hoe wij investeren wij in de relatie?

Transparantie (vertrouwen)

Transparantie is onze belangrijkste kernwaarde. Wij beloven altijd transparant te zijn in wat wij zien, in wat wij doen en wat wij verwachten. Je kunt rekenen op goed, doordacht en transparant advies.

Marketingmeetings (samenwerking)

Wij organiseren gedurende de samenwerking periodiek marketing meetings waarbij we bespreken in hoeverre we op de goede weg zitten en evalueren de samenwerking. Daarnaast maken we heldere afspraken voor de volgende periode.

Wij maken tijd voor duidelijkheid (bouwen)

Zit jij met vragen? Zijn er zaken onduidelijk? Wij maken er tijd voor vrij om je alles te vertellen over marketing en de toepassing daarvan in jouw organisatie. Dit is voor ons een zeer hoge prioriteit omdat wij vinden dat het kraakhelder moet zijn op welke manier wij waarde creëren en een bijdrage leveren aan jouw doelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Kennismakingsgesprek