Ga naar de inhoud

Puur, ethisch en kraakhelder

Marketingkraam bestaat sinds 2018 en is opgericht vanuit de overtuiging dat puur en ethisch handelen in de commerciële wereld noodzakelijk is om je product of dienst duurzaam te laten groeien.

Wij maken het marketingproces tussen bureau en klant transparanter. We investeren in de relatie en we zorgen ervoor dat het kraakhelder is wat wij doen en waarom we dat doen. Uiteraard is korte termijn succes belangrijk, maar wij willen vooral betrouwbaar resultaat boeken over een langere periode.

Hoe doen jullie dat?
Volgens de bewezen Marketingkraammethode

Missie

Samen Duurzaam Groeien

Dat betekent dat we altijd investeren in onze relaties, met klanten, met partners en natuurlijk met onze medewerkers. Op deze manier leggen we het fundament voor een goede samenwerking. Dit is nodig om kennis en krachten op de juiste manier te bundelen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit resulteert in groei over lange termijn voor alle betrokkenen.

Visie

Een gelijkwaardige, transparante en eerlijke omgeving creëren

Wij creëren een transparante en eerlijke omgeving omdat wij zien dat hiermee de beste resultaten behaald worden.

Integriteit

Wij zijn eerlijk en oprecht. Jullie kunnen op ons bouwen. Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Oprechte relatie

Commercieel succes is het streven, maar voor een duurzame samenwerking vinden wij het minstens zo belangrijk om te investeren in de relatie.

Transparantie

Wij vertellen in duidelijke taal wat we doen en we maken inzichtelijke dashboards. Zo weet jij altijd precies waarvoor je betaalt.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Zoek je ondersteuning bij je online marketingactiviteiten of wil je een nieuwe website? Bel ons op 030–2072273 of plan eenvoudig een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Kennismakingsgesprek

Wat onze klanten zeggen

Marketingkraam - Quote begin

Marketingkraam denkt echt met je mee en en voert geen standaard riedeltje optimalisaties door bij online advertising.

Ze zijn gedreven, hebben verstand van zaken en communiceren helder en transparant! Fijne samenwerking in online advertising en ook de twee websites die zijn ontwikkeld voor twee van mijn klanten zijn naar volledige tevredenheid.

Marketingkraam - Quote einde

Kim Bentum

Merkvizier | Four Energy | VVE Laadloket

Marketingkraam - Quote begin

Samen met Marketingkraam spelen wij nu goed in op kansen in de markt. We worden gezien en onze boodschap wordt op de juiste manier overgebracht.

Daarnaast helpen ze ons aan nieuw personeel wat een grote uitdaging is in deze tijd. We zijn heel blij met deze samenwerking.

Marketingkraam - Quote einde

Rob & Gaston Jansen

Loopvisie

Marketingkraam - Quote begin

Wij hebben absoluut niet het afnemer/leverancier gevoel maar meer dat we vanuit een partnership werken. 

Ik wil Marketingkraam dan ook graag aanbevelen aan iedereen die een partner zoekt voor hun marktbenadering.

Marketingkraam - Quote einde

Frank Nijs

Elitas Groep B.V.

Marketingkraam - Quote begin

Marketingkraam is een betrouwbare partner met brede ervaring op het vlak van onder meer het optimaliseren van je website.

Binnen onze samenwerking zijn er mooie resultaten behaald door snelle aanpassingen toe te passen gebaseerd op data gedreven evaluaties. Wij hebben de samenwerking als zeer professioneel en prettig ervaren. Wij kijken uit naar een goede en hopelijk lange termijn samenwerking!

Marketingkraam - Quote einde

Suzanne Sule

Nederlandse Vereniging voor Zeepfabrikanten (NVZ)

Bekijk alle reviews