Ga naar de inhoud

Passie voor marketing en focus op kwaliteit en service

Mijn passie voor marketing en het verlenen van goede service motiveert me iedere dag weer om bedrijven te helpen groeien met integriteit en transparantie als onze belangrijkste kernwaarden. Ik steek daarnaast mijn energie in de ontwikkeling van ons bedrijf en de bedrijfscultuur, omdat ik ervan overtuigd ben dat de ouderwetse cultuurnormen niet meer passen bij deze tijd. Het staat betrouwbare relaties in de weg en dit heeft z’n uitwerking op de kwaliteit van dienstverlening. Zeker in een tijdperk waarin authenticiteit en onderscheidend vermogen noodzakelijk zijn voor een succesvolle online marketingstrategie.

Met een mix van vakpassie, expertise en prettige werkrelaties werk ik dagelijks met een brede lach op mijn gezicht aan onze droom. Ik geniet van onze ambitie en vertel er graag over, maar ik spar evengoed graag over de kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie! Bel mij op 06 3406 8238 of stuur me persoonlijk een bericht naar joost@marketingkraam.nl. Liever eerst connecten? Voeg mij toe op LinkedIn!

 

Integriteit

Wij zijn eerlijk en oprecht. Jullie kunnen op ons bouwen. Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Oprechte relatie

Commercieel succes is het streven, maar voor een duurzame samenwerking vinden wij het minstens zo belangrijk om te investeren in de relatie.

Transparantie

Wij vertellen in duidelijke taal wat we doen en we maken inzichtelijke dashboards. Zo weet jij altijd precies waarvoor je betaalt.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Zoek je ondersteuning bij je online marketingactiviteiten of wil je een nieuwe website? Bel ons op 030–2072273 of plan eenvoudig een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Kennismakingsgesprek