Ga naar de inhoud

Online marketing voor het MKB

Online marketing biedt een breed scala aan mogelijkheden, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaalde advertenties (SEA), e-mailmarketing en social media marketing.

Het is van groot belang om deze tools op de juiste manier te gebruiken en deze in te zetten binnen een geïntegreerde online marketingstrategie om zo het gewenste resultaat te behalen. Wij bieden onderstaande oplossingen om jullie te helpen de organisatiedoelen te behalen!

Bekijk onze oplossingen

Onze MKB marketingoplossingen

Marketingkraam Groeidivisie

Groei over langere termijn voor MKB bedrijven zonder eigen marketingafdeling of met behoefte aan extra capaciteit. Wij treden op als (het verlengde van) jou marketingafdeling! Zo zijn we iedere maand/week/dag bezig met jouw online marketing!

Continue groei voor een vaste prijs per maand

 • Een doordachte marketingstrategie
 • Google zoekmachine marketing
 • Social media marketing
 • E-mail marketing
 • Doorlopend transparant advies
 • Jouw eigen marketingexperts die altijd voor je klaarstaan

Lees meer

Marketingkraam Project

Voor MKB-organisaties die behoefte hebben aan een (sea) pilot, advies wensen, of een eenmalig campagneconcept willen laten ontwikkelen en uitvoeren.

Een afgebakend project voor een vaste (totaal)prijs

 • Social media campagne
 • Pilot Google advertising (SEA)
 • Website advies
 • E-mail automations
 • Zoekmachine optimalisatie strategie (SEO)
 • Marketingplan

Lees meer

Met de juiste combinatie van marktetingtools behalen jullie je doelen

Bij online marketing draait het om het werken volgens een doordachte strategie waarbij je de juiste boodschap  goed weet over te brengen bij de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, op het juiste tijdstip. Hiervoor kun je veel verschillende marketingtools en technieken gebruiken. Het gaat erom dat je de juiste kiest en deze op de juiste manier inzet. Benieuwd met welke marketingtools wij werken?

Welke marketingtools zetten wij in?
Neem een kijkje in de Marketingkraam Toolbox

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Marketingkraam - Quote begin

Marketingkraam denkt echt met je mee en en voert geen standaard riedeltje optimalisaties door bij online advertising.

Ze zijn gedreven, hebben verstand van zaken en communiceren helder en transparant! Fijne samenwerking in online advertising en ook de twee websites die zijn ontwikkeld voor twee van mijn klanten zijn naar volledige tevredenheid.

Marketingkraam - Quote einde

Kim Bentum

Merkvizier | Four Energy | VVE Laadloket

Marketingkraam - Quote begin

Samen met Marketingkraam spelen wij nu goed in op kansen in de markt. We worden gezien en onze boodschap wordt op de juiste manier overgebracht.

Daarnaast helpen ze ons aan nieuw personeel wat een grote uitdaging is in deze tijd. We zijn heel blij met deze samenwerking.

Marketingkraam - Quote einde

Rob & Gaston Jansen

Loopvisie

Marketingkraam - Quote begin

Marketingkraam is een betrouwbare partner met brede ervaring op het vlak van onder meer het optimaliseren van je website.

Binnen onze samenwerking zijn er mooie resultaten behaald door snelle aanpassingen toe te passen gebaseerd op data gedreven evaluaties. Wij hebben de samenwerking als zeer professioneel en prettig ervaren. Wij kijken uit naar een goede en hopelijk lange termijn samenwerking!

Marketingkraam - Quote einde

Suzanne Sule

Nederlandse Vereniging voor Zeepfabrikanten (NVZ)

Marketingkraam - Quote begin

Wij hebben inmiddels drie websites laten bouwen door Marketingkraam. Wij zijn erg enthousiast over hun drive, kwaliteit van dienstverlening en de snelheid waarmee op onze wensen gereageerd wordt.

Niet alleen doen ze wat je vraagt maar ze denken 100% met je mee, komen met eigen voorstellen en je merkt dat ze voor subliem resultaat willen gaan. Zij zijn ook onze partner op social media gebied.

Wij hebben absoluut niet het afnemer/leverancier gevoel maar meer dat we vanuit een partnership werken. Ik wil Marketingkraam dan ook graag aanbevelen aan iedereen die een partner zoekt voor hun marktbenadering.

Marketingkraam - Quote einde

Frank Nijs

Elitas Groep B.V.

Bekijk alle reviews

Integriteit

Wij zijn eerlijk en oprecht. Jullie kunnen op ons bouwen. Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Oprechte relatie

Commercieel succes is het streven, maar voor een duurzame samenwerking vinden wij het minstens zo belangrijk om te investeren in de relatie.

Transparantie

Wij vertellen in duidelijke taal wat we doen en we maken inzichtelijke dashboards. Zo weet jij altijd precies waarvoor je betaalt.