Ga naar de inhoud

Ik krijg veel energie van bedrijven die met passie werken aan een betere wereld.

Na mijn studie Commerciële Economie heb ik ervaring opgedaan als marketeer bij verschillende bedrijven in de energietransitie. Ikzelf krijg namelijk ook veel energie van organisaties die met passie aan een betere wereld werken. Op deze manier kan ik mijn passie, expertise en branchekennis combineren en zo mijn kracht inzetten voor de groei van onze klanten.

De kracht van Marketingkraam zit in onze unieke combinatie van strategische expertise, daadkracht en datagedreven optimalisatie. We denken niet alleen vanuit de theorie, maar kijken ook naar de praktijk. We werken nauw samen met onze klanten om optimale resultaten te behalen. En als we dan zien dat de omzet van onze klanten groeit, dan geeft dat me een enorme voldoening. Wil je mij spreken? Neem dan gerust contact met me op!

 

Integriteit

Wij zijn eerlijk en oprecht. Jullie kunnen op ons bouwen. Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Oprechte relatie

Commercieel succes is het streven, maar voor een duurzame samenwerking vinden wij het minstens zo belangrijk om te investeren in de relatie.

Transparantie

Wij vertellen in duidelijke taal wat we doen en we maken inzichtelijke dashboards. Zo weet jij altijd precies waarvoor je betaalt.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Zoek je ondersteuning bij je online marketingactiviteiten of wil je een nieuwe website? Bel ons op 030–2072273 of plan eenvoudig een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Kennismakingsgesprek