Ga naar de inhoud

Hier leer ik dingen die ze je op school niet vertellen

Het is fijn om naast mijn theoretische studie ook praktijkervaring op te doen. Ik heb bij Marketingkraam dingen geleerd die ze je niet op de universiteit vertellen. Tegelijkertijd kan ik de theoretische kennis toepassen die ik dan weer op school leer. Bij Marketingkraam is een sterk team bestaande uit snuggere en gemotiveerde collega’s waarbij ik me erg op mijn gemak voel. Een mooie balans tussen focus en sociale ontspanning met af en toe een potje tafeltennis tussendoor (al zijn mijn collega’s beter in Marketing dan in tafeltennis!). Heb je een vraag aan mij? Mail mij op pieter@marketingkraam.nl of bereik me via onze contactpagina.

Contact

Integriteit

Wij zijn eerlijk en oprecht. Jullie kunnen op ons bouwen. Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Oprechte relatie

Commercieel succes is het streven, maar voor een duurzame samenwerking vinden wij het minstens zo belangrijk om te investeren in de relatie.

Transparantie

Wij vertellen in duidelijke taal wat we doen en we maken inzichtelijke dashboards. Zo weet jij altijd precies waarvoor je betaalt.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Zoek je ondersteuning bij je online marketingactiviteiten of wil je een nieuwe website? Bel ons op 030–2072273 of plan eenvoudig een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Kennismakingsgesprek