Ga naar de inhoud

Marketingkraam Project

Voor MKB-organisaties die behoefte hebben aan ‘klein starten’, een korte testfase willen doorlopen of een eenmalig campagne-concept willen uitrollen. Bijvoorbeeld om een nieuw product of merk te lanceren, een openstaande vacature te vullen of een campagne pilot te testen.

Bespreek je project met ons

Marketing op basis van een vaste prijs per project

Dé oplossing voor bedrijven en organisaties met een afgekaderd project, bijvoorbeeld een eenmalige online campagne of een pilot. Bij ons kun je terecht voor een vast bedrag per project, zonder verrassingen achteraf.

Heldere en transparante aanpak

Onze aanpak is helder en transparant: we beginnen met een grondige inventarisatie van de wensen en doelen. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt plan op, inclusief een duidelijk overzicht van de kosten en de tijdlijn van het project. Zo weten jullie van tevoren precies waar jullie aan toe zijn en komen jullie niet voor onverwachte kosten te staan.

Waar creativiteit en strategie elkaar ontmoeten

Ons team bestaat uit ervaren marketeers en creatieve professionals die zich volledig inzetten voor het succes van jouw project. Of het nu gaat om het opzetten van een social media campagne of een volledige multi-channel campagne, wij hebben de kennis en ervaring in huis om het tot een succes te maken. Het maakt niet uit of je een klein of groot project hebt: bij ‘Marketingkraam project’ ben je aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om jouw marketingproject tot een succes te maken!

Plan direct een vrijblijvende project inventarisatie!

Plan via onderstaand formulier meteen een afspraak met ons.


Wat onze opdrachtgevers zeggen

Marketingkraam - Quote begin

Wij hebben absoluut niet het afnemer/leverancier gevoel maar meer dat we vanuit een partnership werken. 

Ik wil Marketingkraam dan ook graag aanbevelen aan iedereen die een partner zoekt voor hun marktbenadering.

Marketingkraam - Quote einde

Frank Nijs

Elitas Groep B.V.

Marketingkraam - Quote begin

Samen met Marketingkraam spelen wij nu goed in op kansen in de markt. We worden gezien en onze boodschap wordt op de juiste manier overgebracht.

Daarnaast helpen ze ons aan nieuw personeel wat een grote uitdaging is in deze tijd. We zijn heel blij met deze samenwerking.

Marketingkraam - Quote einde

Rob & Gaston Jansen

Loopvisie

Marketingkraam - Quote begin

Marketingkraam denkt echt met je mee en en voert geen standaard riedeltje optimalisaties door bij online advertising.

Ze zijn gedreven, hebben verstand van zaken en communiceren helder en transparant! Fijne samenwerking in online advertising en ook de twee websites die zijn ontwikkeld voor twee van mijn klanten zijn naar volledige tevredenheid.

Marketingkraam - Quote einde

Kim Bentum

Merkvizier | Four Energy | VVE Laadloket

Bekijk al onze reviews