Ga naar de inhoud

Een nieuwe fase voor Marketingkraam

Bij Marketingkraam.nl zetten we grote stappen om onze missie “Samen Duurzaam Groeien” te realiseren. We zijn verheugd om aan te kondigen dat, na een lange tijd sleutelen, onze aangescherpte proposities, onze nieuwe huisstijl en website nu live zijn!

Sinds onze oprichting in 2018 hebben we hard gewerkt om de online marketing wereld te veroveren. Met passie voor ons vak en een sterke focus op integriteit en transparantie, hebben we een reputatie opgebouwd als betrouwbare partners voor bedrijven die willen groeien in de digitale wereld. En nu, met onze nieuwe website, willen we onze passie voor online marketing nog verder versterken.

Een van de veranderingen die gepaard gaan met onze website- en huisstijllancering is de aanscherping van ons businessmodel. We hebben geluisterd naar de behoeften van onze klanten en hebben twee nieuwe, op maat gemaakte proposities ontwikkeld:

1. De Marketingkraam Groeidivisie
Met de Groeidivisie richten we ons op het stimuleren van duurzame groei voor jouw bedrijf. Onze experts werken nauw samen met jullie om de online aanwezigheid te optimaliseren, de conversieratio te verhogen en commercieel resultaat te maximaliseren. Dit doen wij voor midden- en kleinbedrijven zonder eigen marketingafdeling of met behoefte aan extra capaciteit, waarbij wij voor lange termijn optreden als vaste online marketingpartner. Meer info?

2. Marketingkraam Project
Het Marketingkraam Project is voor MKB-organisaties die behoefte hebben aan een (sea) pilot, een eenmalig advies wensen, of bijvoorbeeld een creatief campagneconcept willen laten ontwikkelen en uitvoeren. Het gaat hierbij om afgebakende projecten, met een heldere planningshorizon en voor een vaste (totaal)prijs. Lees hier meer.

Voortdurende inzet om onze diensten te verbeteren

Onze nieuwe website en huisstijl zijn het resultaat van onze voortdurende inzet om onze diensten te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn. We willen graag al onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in Marketingkraam.

We zullen op onze nieuwe website regelmatig nieuwe updates en klantcases plaatsen. Nu nodigen we je vooral van harte uit om onze nieuwe website te verkennen en contact met ons op te nemen voor vragen.

Ontdek de website