Ga naar de inhoud

100% maatwerk

Geen page-builder website, maar voor jou op maat geprogrammeerd. Hierdoor eenvoudig in beheer, razendsnel en uitstekend beveiligd.

Uniek design

Onderscheid jouw organisatie met een design dat naadloos aansluit op jouw identiteit, je wensen en de doelgroep.

Goede vindbaarheid

Uitstekend vindbaar in zoekmachines door techniek van het hoogste niveau en strategisch ingericht door ervaren online marketeers.

Unieke websites die doen wat ze moeten doen

Via een gedegen online marketingstrategie is het niet moeilijk om de juiste doelgroep op je website te krijgen, maar met trage techniek of een 13-in-een-dozijn design zal je website niet doen wat deze moet doen: leads genereren of klanten leveren.

Wij maken websites die werken. Ons toegewijde team van experts staat klaar om jouw visie om te zetten in een online meesterwerk. Wij geloven in meer dan alleen het bouwen van websites; we streven naar het leveren van op maat gemaakte oplossingen die jouw bedrijf laten opvallen in de digitale arena.

Bekijk onze werkwijze

In 5 stappen naar een onderscheidende website

1) Strategische sessie 

Ontgrendel Jouw Succespad
Wij geloven in de kracht van een solide strategie. Onze strategische sessie gaat verder dan simpelweg vragen stellen; we dompelen onszelf onder in jouw identiteit, jouw doelgroep en we analyseren de markttrends. Met oog voor detail creëren we een doordachte blauwdruk die de weg uitstippelt voor jouw online succes. Wij stellen ons op als jouw strategische partner op het pad naar groei via online kanalen.

2) Ontwerp

Unieke Creatie, Verbluffend Resultaat
We gaan aan de slag met het design. Stap voor stap onthullen we een nieuw, uniek en modern webdesign dat naadloos aansluit op jouw merk en de wensen van jouw doelgroep.

Met oog voor detail en een passie voor innovatie, creëren we een visueel meesterwerk dat jouw verhaal vertelt en indruk maakt op elke bezoeker.

3) Ontwikkeling

Maatwerk Code voor Razendsnel Succes
Als jij net zo enthousiast bent over het design als wij gaan we verder naar de ontwikkelingsfase. We programmeren de website met maatwerk code, waardoor de site niet alleen razendsnel is, maar ook 100% responsief, vrij van bugs en eenvoudig te beheren. 

4) Vindbaarheid

Jouw Content, Optimaal Geplaatst
Na de ontwikkelingsfase wordt de website compleet gemaakt met de juiste teksten, afbeeldingen en illustraties. Onze focus op vindbaarheid betekent dat niet alleen de visuele inhoud opvalt, maar ook dat zoekmachines jouw website snel ontdekken. We optimaliseren elk element om ervoor te zorgen dat jouw online aanwezigheid wordt gemarkeerd in het digitale landschap.

5) Oplevering

Jouw Succes, Samen Gevierd!
Na een grondige test om de kwaliteit te waarborgen, is het tijd voor de livegang. Om deze mijlpaal te vieren, komen we bij jou langs voor de oplevering. Wij begrijpen dat dit succes niet slechts een oplevering is. Het is de viering van een prachtige en professionele stap in de ontwikkeling van jouw (online) business. Wij zijn trots dat we hierin jullie partner mogen zijn! 

Bespreek je project met ons

Rob & Gaston Jansen

Loopvisie

Marketingkraam - Quote begin

Samen met Marketingkraam spelen wij nu goed in op kansen in de markt. We worden gezien en onze boodschap wordt op de juiste manier overgebracht.

Daarnaast helpen ze ons aan nieuw personeel wat een grote uitdaging is in deze tijd. We zijn heel blij met deze samenwerking.

Marketingkraam - Quote einde

Een greep uit onze cases:

Solemades.com

Een label van Loopvisie waar na een succesvolle pilot met een nieuwe (online) propositie deze website is ontwikkeld. Een uniek en eigentijds design met een maatwerk configurator. Een platform dat klaar is voor internationale groei!

Bekijk website

VvE Laadloket

De website van het snelgroeiende bedijf VVE laadloket hebben we een complete make-over hebben gegeven! Met een strakke op maat gemaakte redesign hebben we de site een moderne en professionele uitstraling gegeven die de gebruikservaring naar een hoger niveau tillt.

Bekijk website

Groteflessenwijn.nl

Een prachtig eigentijds design dat aansluit op de doelgroep. Uiterst snelle techniek en een op maat gemaakt filter voor eenvoudige navigatie van het grote aanbod wijnen. Door de uitstekende vindbaarheid een organische groei van 200% per jaar!

Bekijk website

Greendealconsultancy.com

Een overzichtelijke, heldere website met een corporate uitstraling en een eenvoudig inschrijfproces. Bij de ontwikkeling van de website hebben we het re-design van de huisstijl en het logo direct aangepakt. Een nieuwe branding en een nieuwe website in de snelste techniek.

Bekijk website

Nu tijdelijk: gratis website scan

Profiteer nu tijdelijk (t/m 30 juni) van een gratis website scan! Krijg inzicht in de prestaties van je website! Je ontvangt een overzicht met:

  • Customer experience
  • Prestaties van website pagina’s
  • Beoordeling inhoud website
  • SEO prestaties en kansen
  • Concurrentiepositie
  • Technische check

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.