Ga naar de inhoud

Marketingkraam Groeidivisie

Duurzame groei over langere termijn voor MKB bedrijven zonder eigen marketingafdeling of met behoefte aan extra capaciteit. Wij treden op als het verlengde van jouw marketingafdeling!

Kom in contact

Vaste online marketingpartner voor jouw organisatie

Is jouw organisatie op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner om jullie online marketingactiviteiten naar een hoger level te tillen? Dan ben je bij Marketingkraam aan het juiste adres.

Met de Marketingkraam Groeidivisie treden wij op als vaste online marketingpartner en ontzorgen we jouw organisatie met alle (online) marketingactiviteiten die nodig zijn om jullie organisatiedoelen te behalen.

Maatwerkoplossing voor een vaste prijs per maand

Voor een vaste prijs per maand krijg je toegang tot een team van professionals die samen met jou toewerken naar het behalen van de marketingdoelen. Of het nu gaat om het verhogen van de online zichtbaarheid, het genereren van meer leads of het verbeteren van de conversieratio: wij hebben de kennis en ervaring om jullie te helpen slagen.

Datagedreven werken vanuit een doordachte strategie

Met de Marketingkraam Groeidivisie werken we datagedreven en vanuit een doordachte strategie om het beste resultaat te behalen voor onze klanten. Het verzamelen en analyseren van data is essentieel om inzicht te krijgen in de behoeften en het gedrag van de doelgroep.

Door deze inzichten te vertalen naar een effectieve strategie kunnen we gericht werken aan het behalen van jullie marketingdoelen. We monitoren continu de prestaties van campagnes en passen deze aan waar nodig om te zorgen dat we blijven inspelen op de behoeften van de doelgroep. Dit stelt ons in staat om jullie te voorzien van waardevolle inzichten en meetbare resultaten. Zo zijn jullie altijd op de hoogte van de voortgang van jullie marketingactiviteiten.

Werken volgens de Marketingkraam aanpak

Wij werken volgens de bewezen Marketingkraammethode en doorlopen vier vaste stappen om te komen tot jouw succes!

Bekijk onze aanpak

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Marketingkraam - Quote begin

Samen met Marketingkraam spelen wij nu goed in op kansen in de markt. We worden gezien en onze boodschap wordt op de juiste manier overgebracht.

Daarnaast helpen ze ons aan nieuw personeel wat een grote uitdaging is in deze tijd. We zijn heel blij met deze samenwerking.

Marketingkraam - Quote einde

Rob & Gaston Jansen

Loopvisie

Marketingkraam - Quote begin

Marketingkraam denkt echt met je mee en en voert geen standaard riedeltje optimalisaties door bij online advertising.

Ze zijn gedreven, hebben verstand van zaken en communiceren helder en transparant! Fijne samenwerking in online advertising en ook de twee websites die zijn ontwikkeld voor twee van mijn klanten zijn naar volledige tevredenheid.

Marketingkraam - Quote einde

Kim Bentum

Merkvizier | Four Energy | VVE Laadloket

Marketingkraam - Quote begin

Wij hebben absoluut niet het afnemer/leverancier gevoel maar meer dat we vanuit een partnership werken. 

Ik wil Marketingkraam dan ook graag aanbevelen aan iedereen die een partner zoekt voor hun marktbenadering.

Marketingkraam - Quote einde

Frank Nijs

Elitas Groep B.V.

Bekijk al onze reviews