Ga naar de inhoud

Welke marketingtool zet je in als je integere en toegankelijke persoonlijkheid je grootste USP is?
Juist, een bedrijfsvideo! Met veel plezier hebben we dan ook gewerkt aan de bedrijfsvideo van Thiadens Advies, waarbij we gefocust hebben op het vastleggen van Hans zijn unieke karakter en zijn belangrijkste Unique Selling Points.

Samen met Hans hebben we een geweldige draaidag gehad, waarbij we de sfeer van het bedrijf en de passie van Hans hebben weten te vangen. Het resultaat? Een multi-inzetbare bedrijfsvideo waar we trots op zijn en die helemaal laat zien waar Thiadens Advies voor staat.

Onderstaande video is geplaatst op de websites van Thiadens Advies. Een verkorte versie van deze video hebben we ingezet bij Awareness campagnes op social Media om zo de naamsbekendheid van Thiadens Advies in de regio te vergroten. Naast de Awareness Campagnes beheren en onderhouden wij de website van Hans Thiadens. Wij zijn erg blij met de prettige relatie en werken dan ook met veel plezier samen met Hans!

Geïnspireerd geraakt?

Is jouw organisatie ook klaar voor een volgende stap in online marketing? Wil jij je onderscheiden door jouw unieke verhaal via video te vertellen? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen. Samen creëren we een bedrijfsvideo die jouw merk tot leven brengt en impact maakt op jouw doelgroep.

Neem contact op