Ga naar de inhoud

Video marketing

Video is dé manier om je boodschap naar je doelgroep over te brengen. De populairste zoekmachines prioritiseren steeds vaker beeld boven tekst gezien de gebruiker langer blijft hangen en de inhoud beter kan onthouden. Daarbij blijkt uit onderzoek dat er geen effectievere marketingtool is om merkbekendheid te bewerkstelligen.

Veel bedrijven vinden de stap om te beginnen met video en/of animatie toch nog spannend vanwege de vrees voor hoge kosten maar als u dit leest op een telefoon; heeft u al een videocamera in handen. Behalve supergelikte animaties of video’s die geproduceerd zijn met moderne apparatuur, kunnen wij ook jouw team leren om op makkelijke wijze bedrijfsvlogs te maken.

Jouw boodschap in beeld

Als je het slim wilt aanpakken, stuur je geen losse e-mails: je richt een marketing automation in waarbij e-mails automatisch worden verstuurd en gepersonaliseerd op basis van de acties die iemand onderneemt. Dat is pas effectieve e-mailmarketing! Benieuwd hoe we je hierbij kunnen helpen? Stuur ons een e-mail of laat jouw bericht achter via het contactformulier!

Stel je vraag

Heb je een vraag of wil je meer weten over deze (of andere) diensten? Bel ons op 030 207 2273 of deel hieronder je vraag met ons!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.