Ga naar de inhoud

Online marketing in de zorg

Met meer dan vijf jaar ervaring op het gebied van online marketing in de zorg kennen wij de branche als geen ander. Onze expertise op het gebied van marketing in deze sector heeft ons een schat aan waardevolle inzichten opgeleverd.

Kom in contact

Wij kennen de zorgbranche

Zorgorganisaties erkennen vaak dat ze niet over alle benodigde expertise beschikken op het gebied van marketing en digitale strategieën. Daarom zoeken ze naar externe bureaus met bewezen ervaring en kennis van de sector om hen te begeleiden en te ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

Wij weten hoe online marketing werkt in de zorg

Van zoekmachineoptimalisatie (zichtbaar zijn op Google) tot online marketingcampagnes. Van website-ontwikkeling tot strategische plannen. Wij weten hoe online marketing in de zorg werkt, kennen de trends en begrijpen welke behoefte zorgorganisaties hebben bij het uitbesteden van diensten aan een marketingbureau.

Online marketing in de zorg uitbesteden? Bij ons staan de relatie en vertrouwen centraal

Wij ervaren dat zorgorganisaties veel waarde hechten aan vertrouwen, vooral wanneer ze samenwerken met een extern bureau. Ze zijn op zoek naar een partner die betrouwbaar is en hun belangen begrijpt om effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen die in lijn zijn met hun missie en waarden.

De kennis van (online) marketing is binnen zorgorganisaties minimaal. Daarom hechten wij er waarde aan om in duidelijke taal uit te leggen wat we doen, waarom we dat doen en wat dit bijdraagt aan het resultaat. Transparante communicatie is hierin van groot belang. Onze langdurige relaties met onze zorgklanten tonen aan dat we niet alleen goed zijn in onze expertise, maar ook in het onderhouden van een goede en betrouwbare relatie. Wij trekken klanten aan die net als wij geloven in onze visie en missie.

Bekijk onze aanpak

Meetbare resultaten: Succesvolle Online Marketing voor Zorgorganisaties

Ons bewezen trackrecord in het leveren van meetbare resultaten voor zorgorganisaties spreekt voor zich. Van het verhogen van de online zichtbaarheid en het genereren van kwalitatief verkeer naar de website tot het omzetten van leads naar daadwerkelijke klanten, we hebben bewezen successen behaald voor diverse zorgklanten. Om deze reden trekken we al lang op met diverse klanten zoals te lezen is in onze cases van Loopvisie en Elitas.

Op zoek naar een bureau voor online marketing in de zorg?

Wij brengen het niveau van jouw online marketing graag omhoog door de inzet van een doordachte en geoptimaliseerde strategie. We zorgen ervoor dat jouw organisatie zichtbaar is bij de juiste doelgroep en we zorgen ervoor dat jij in contact komt met je doelgroep. Behoefte aan advies of liever eens sparren? We vinden het leuk om over ons vak te vertellen en denken graag vrijblijvend mee. De koffie en thee staan klaar!

Neem contact op

Rob & Gaston Jansen

Loopvisie

Marketingkraam - Quote begin

Samen met Marketingkraam spelen wij nu goed in op kansen in de markt. We worden gezien en onze boodschap wordt op de juiste manier overgebracht.

Daarnaast helpen ze ons aan nieuw personeel wat een grote uitdaging is in deze tijd. We zijn heel blij met deze samenwerking.

Marketingkraam - Quote einde

Integriteit

Wij zijn eerlijk en oprecht. Jullie kunnen op ons bouwen. Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Oprechte relatie

Commercieel succes is het streven, maar voor een duurzame samenwerking vinden wij het minstens zo belangrijk om te investeren in de relatie.

Transparantie

Wij vertellen in duidelijke taal wat we doen en we maken inzichtelijke dashboards. Zo weet jij altijd precies waarvoor je betaalt.

Welke marketingstrategie werkt voor jouw organisatie?

Mijn naam is Joost en ik vertel je graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor jouw organisatie! Bel of bericht mij gerust op 06 3406 8238 of stuur een mailtje naar joost@marketingkraam.nl.

Contact