Ga naar de inhoud

Dashboard

Je hebt een gaaf idee, maar nu moet je het nog in de markt zien te brengen. De vraag is daarnaast of je wel de doelgroep aanspreekt die je in je hoofd hebt, en of er niet al producten of diensten zijn die veel op die van jou lijken. En hoe zit het met de concurrentie? Voordat je aan de slag gaat met marketing, moet je duidelijk hebben hoeveel potentie je hebt om succesvol te zijn. Deze en andere analysevragen beantwoorden wij voor jouw organisatie in een Online Marketing scan. 

Hoe sta je ervoor

We onderzoeken ook hoe je er nu online voor staat. Daarbij voeren we een potentie-analyse uit op de volgende gebieden:

  • Online vindbaarheid (SEO) – wordt je website gevonden op de juiste zoekwoorden? Is de techniek van je website in orde?
  • Online adverteren (SEA) – Welke mogelijkheden zijn er om (beter) te adverteren in Google? Op welke social media kanalen bevindt jouw doelgroep zich en heeft het zin om daar te adverteren?
  • Website (UX Design en Leadgeneratie) –  Is je website gebruiksvriendelijk? Welke verbeteringen kun je makkelijk doorvoeren om snel betere resultaten te behalen? Hoe kun je zo goed mogelijk leads genereren?

Benieuwd hoe jij er voor staat? Vraag direct een online marketing scan aan!

Vaste marketingpartner voor een vaste prijs per maand

Om MKB bedrijven te helpen met het realiseren van lange termijn groei op een betrouwbare en transparante manier bieden wij de Marketingkraam Groeidivisie aan!

 

Lees meer!